HomeActueelDank voor vertrouwen!

Dank voor vertrouwen!

Dank voor vertrouwen!

Publicatiedatum: 22 nov. 2018

 

Dank voor vertrouwen!

Door de herindeling van een aantal plaatsen mochten burgers gisteren in 37 gemeenten hun stem uitbrengen voor een nieuwe gemeenteraad.In zes van deze gemeentes deed ook de SGP mee aan de verkiezingen. De eerste voorlopige uitslagen zijn ronduit positief. In West-Betuwe, Molenlanden en Hoeksche Waard zijn we gegroeid en ook in de Haarlemmermeer gingen we, gezamenlijk met de Christen Unie, van één naar twee zetels. In totaal stemden ruim 20.000 mensen op de SGP! Wij zijn blij met en dankbaar voor dit mooie resultaat. 

Het is nu zaak om in de gemeenten waar de SGP aan het werk gaat onze verkiezingsbeloften na te komen. Dat betekent: Bijbelse politiek verwoorden en heel concreet vormgeven in het beleid in de betrokken gemeenten. ”We wensen alle gekozenen heel veel geluk toe”, aldus Tweede Kamer fractievoorzitter Kees van der Staaij. “Ik hoop dat deze trend volgend jaar zal doorzetten als er opnieuw verkiezingen zijn, eerst voor de Provinciale Staten, en daarna voor het Europees Parlement.”

De SGP bedankt alle kiezers voor hun vertrouwen en loyaliteit. Al tijdens de campagne kwam de trouw en het meeleven van veel leden en kiezers naar voren. Daar zijn wij erg blij mee. Iedereen die een steentje, groot of klein, bijdroeg aan de campagne, jullie maakten deze verkiezingsuitslag mogelijk!